Customer &

Sales Consultant

Jobbet:

Som Customer & Sales Consultant spiller du en nøglerolle ift. at drive salgsprocessen, samtidig med du går i spidsen for at opretholde et højt aktivitetsniveau i den daglige kommunikation med vores kunder. Rollen kræver proaktivitet med fokus på kommunikation, salgssupport, og rådgivning til eksisterende B2B kunder. Derudover skal du håndtere administrative og operationelle opgaver.

 

Din typisk hverdag vil være dynamisk og varieret, og du vil arbejde med en bred vifte af opgaver for at sikre høj kundetilfredshed og understøtte salget til vores eksisterede kunder.

 

Dine primære ansvarsområder inkluderer proaktiv kundekontakt via telefon og e-mail for at servicere vores B2Bkunder og støtte salgsprocessen. Du skal levere salgssupport og rådgivning samt priser og leveringsmuligheder til vores kunder.

 

Du skal håndtere ordreprocesser fra modtagelse til levering, herunder ordrebehandling og opfølgning. De operationelle opgaver vil omfatte vareindkøb, lagerstyring, logistik, debitorhåndtering og fakturering.

Hos Rossini Caviar vægter vi mennesket bag profilen højt og er derfor interesserede i dig og hvad du kan bringe til bordet, men det er et godt udgangspunkt, hvis du:

 

– Erfaring med daglig og selvstændig kundekontakt samt administrativt arbejde.

– Trives i et dynamisk miljø og håndterer vekslende arbejdsopgaver med lethed.

– Behersker Microsoft Office-pakken, især Excel.

– Proaktiv med højt drive

– Selvstændig

– Struktureret

– Behersker dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt.

– Erfaring med kundeservice og/eller salgssupport er en fordel.

 

Vi ser også gerne, at:

Du selvstændigt har en høj og aktivt drive med kundekontakt på telefon og mail.

– Har stærke administrative færdigheder og erfaring med driftsopgaver såsom ordrebehandling, fakturering, varemodtagelse og lagerstyring.

– Har øje for detaljerne i processerne

– Kan identificere og løse kundens behov.

Vi tilbyder:

En international virksomhed i spændende udvikling med fokus på kvalitet, høj faglighed samt personlig service og rådgivning.

En del af et velfungerende og engageret team med en arbejdsdag i højttempo, hvor vi hver dag er dedikeret til at være de bedste indenfor vores felt.

Frokostordning, sundhedsforsikring, mulighed for pensionsordning.

Løn efter kvalifikationer.

 

Ansøgning:

Send din ansøgning og CV til [email protected]. Ansøgninger behandles løbende. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Director of Operations Henrik Ostermann Petersen på [email protected].